onsdag 31 december 2008

Frukost

I morse var vi upp med tuppen. På en ledig dag! 6.30 vaknade vi, men låg kvar i sängen till 7.00. Vi skulle träffa några vänner i Gävle för att äta nyårsfrukost på hotell Scandic. Så det var bara att göra oss klara och sätta på oss varma kläder. Det var minus 11 grader ute. Men vackert var det. Vi såg den fina soluppgången över det vita landskapet.
Vi blev 8 personer som åt, vi satt kvar länge och pratade, mysigt!!!!!
Sen åkte vi in på Valbo köpcentrum och kollade lite i affärer, det blev två par strumbyxor till Alva och en tunika, allt på rea!

Ikväll ska vi till våra vänner i byn och fira nyår, får se hur länge Alva orkar vara vaken, hon är nämligen väldigt kvällstrött. Lägger sig 19.00 när vi är hemma, men då vaknar hon tidigt i stället. Kl 07.00 slår hon alltid upp sina blå ögon, det senaste hon har varit vaken var på moster Carins 30årsfest i somras, då var hon uppe till 21.30, och det har bara hänt en gång.
Idag får ni se några bilder från vårt kök. Ha överseende med de blåa fula tapeterna, vi har renoverat några rum i huset, men köket är kvar att göra. Vi väntar tills Alva blir lite större, det kan ju vara lite jobbigt att vara utan kök när man har småbarn, men nu fyller hon 6 år så hon är ju inte ett småbarn längre!!
Johnny och Alva utanför hotellet vi åt på, Johnny glömde att byta skor efter att han var ut och startade bilen, träskor och minus 6 ute, det såg lite roligt ut!
Glömde naturligtvis att fota när vi åt.

Väldigt fult utifrån, men väldigt vackert inne.

Jag samlar på kannor
Fy vilka tapeter, är det något jag avskyr så är det bårder!!
Tur att smaken är som baken, delad!!

Min härliga pennburk

En låda jag hittade hemma hos farfar.

Ha nu en riktigt trevlig kväll alla mina kära!
Gott nytt år!!
ååååååååååååååååå

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hello!
Visst var det 3vligt me frulle i morse och jisses sååå gott! hoppas vi kan göra om det snart igen??!!
Ha det bäst och GOTT NYTT ÅR på Dig Maria samt Din stora familj
Solstrålar
Hanna

Anonym sa...

Hej och tack för imorse. Trevligt med en bit frukost tillsammans så här sista dagen på året. Mysigt om än lite stressigt och snurrigt som småbarnsmamma..... Klart vi tar en tur till ett par gårdsbutiker framöver, vore tervligt. Förresten när kommer bilden från vår tvspels-turnering? Gott nytt år till er alla från oss i Hagaström. Kram från Stina

Stina sa...

Så fina saker alltså! Ha det gott gumman! Kram Stina