torsdag 6 augusti 2009

Skansen

Nu är vi hemma. Jag kan meddela att det har varit en varm tillställning. Stekhett, men också jättetrevligt. Angående min nya motions-livsstil så har det hittills gått enligt planerna. Vi har promenerat mycket, och inte bara på Drottninggatan som man kan utan och innan. Jag har köpt en stickad tröja inför den stundande vintern, och en röd klocka på T-shirtstore på Söder. När jag kom hem hade min Personliga almanacka kommit. Jag hoppas den kommer förgylla mina dagar.

Jag kan varje dag fylla i vilket väder det är, och hur många grader termometern står på. Nu kommer bilder från Skansen, som vi besökte i tisdags.
Sjöhäst

Krokodiler, om enligt anslagen kunde hoppa upp mot glaset.
En hederlig gammal mus.


Ser ni vilken gullig kängurumus.

Anna-Karin, BLUNDA!
Gulliga Schimpanser Bebisen ligger och vilar på ryggen på mamman.

"Allsångarna" tränar inför kvällens föreställning. Tänk när jag och Carin satt där från klockan 11 på förmiddagen till 21.30 på kvällen. Det var lika varmt som denna dag, men vi hade det mysigt ändå! I morgon åker jag och mamma till Maria, vi ska umgås, men en Ikea-titt ska vi också hinna med.
/Erik

5 kommentarer:

speglingar sa...

Ni verkar ha haft en rolig sommar, med många glada upplevelser. Du är då en sån förståndig kille som tänker på att hålla din kropp i form. Hoppas du känner att du mår bra av det, så du är motivera att fortsätta. Ha en skön augusti. Hälsningar Yvonne

Anonym sa...

ERIK!!!! EN bild på både en mus och en orm.
Hur kunde du vara så taskig mot både mig och Anna-Karin. Fyyyy!!!!
Kramar Maria. Längtar tills i morgon.

Catrin sa...

Men Erik :P ser du inte skillnad på schimpanser och babianer :P Aporna på bilden är babianer haha ^^

Erik sa...

Hahaha! Jag har ingen egentlig koll på apor, men jag är glad ändå. :)

Anonym sa...

Tack Erik att du stod ut med oss,och tack för att du hjälpte till med min tunga resväska. Du är en riktig Gentleman Du.//Susanne.