fredag 9 april 2010

Jag har världens bästa mamma!

Vi kommer att ha en helg helt själva utan Alva. Hon blev kvar vid sin mormor och morfar och sina morbröder. Vi är verkligen inte bortskämda med att ha barnvakt. Alva har kommit i en period så hon är väldigt mammig, hon vill gärna vara nära mig hela tiden, och hon pratar oavbrutet, hon har många funderingar om allt. Det är härligt, men kan också vara lite jobbigt, Så nu får Johnny och lite tid för oss själva. Det är bara nyttigt att vara ifrån varandra under en kortare tid, det är bra för både barn och föräldrar. Men jag längtar otroligt mycket efter henne!!!

Tack snälla mamma, pappa, Anton och framför allt världens bästa morbror ERIK. Tack för att ni finns, det betyder jättemycket att ni ställer upp på oss. Älskar er!!
Så idag har vi bara gjort roliga och trevliga nöjen, vi ställde klockan på 8.00 för att åka till soptippen, vi har varit på willys och trängts med en massa människor. I morgon ska Johnny jobba, men det positiva är att det är på hemmafronten. Jaa, då har vi bara söndagen kvar då, vi får se vad vi hittar på då, film kanske? eller tillochmed bio kanske! Ja, jag glömde ju, vi ska måla lister och väggarna till vårt nya sovrum. Då gick söndagen, så fort gick det att fylla söndagen, bion kanske vi hinner med på södagskvällen.

Ha en trevlig fredagskväll önskar Maria

2 kommentarer:

Anonym sa...

eller kanske ett besök till gävle?
här finns det bullar och världens bästa hanna och världens bästa AK
we miss you
solstrålar
hanna o ak

Erik sa...

Tack älskade Maria! Du världens bästa syster!