måndag 25 maj 2009

En massa åsikter

Nu är vi ute på tur igen. Vi är i Oxelösund, på rätt sida av Sverige. Vi har hittat en jättefin camping alldeles vid havet. Nära till centrum, så det går att cykla.

Vi vet att några har en negativ åsikt över hur vi lever, men vi har valt det här alldelens själva. Jag tycker att alla får göra och leva som de vill, utan att en massa människor ska ha åsikter om hur man gör och varför. Vi kan inte svara på om vi gör rätt? Men just nu känns det helt rätt!! Sen får vi se vad livet har att erbjuda. Skulle vi se att Alva inte tycker det är roligt och om hon skulle sakna sina vänner och vantrivas , så skulle vi aldrig göra som vi gör. Hon träffar vänner på alla ställen vi besöker, så någon brist på kamrater är det inte. Vänner finns alltså både borta och hemma!

Trevlig kväll! / Maria

5 kommentarer:

Anonym sa...

HEJSAN!
jAG TYCKER NI GÖR HELT RÄTT, SKULLE GÄRNA GÖRA SOM NI OM VI KUNDE.
MEN...........VI SAKNAR ER!!!!!
HA DET SÅ BRA & vAR RÄDD OM ER SÅ SYNS VI SEN.
KRAM JESSICA

hanna sa...

GO 4 IT............

Nina sa...

Folk har jämt en massa åsikter.... Tror nog att den del handlar om avundsjuka,lätt att sitta hemma och ha tråkigt och tycka en massa ;)
Att ni sätter Alva i främsta rummet vet ju alla!!!!
Många kramar // Nina

Mamma sa...

Vi lever bara en gång och då gäller det att ta vara på det som gör livet gott. Ni gör som ni vill, och alla andra som de vill. Sköt dig själv och skit i andra är ett bra ordspråk! Livet är för kort för att gå omkring och vara bitter.
Det är bara ett fel och det är att jag saknar Alva!
Kram
Ps Alva, nu kommer Skorpan snart!

Anonym sa...

Vi saknar er också!! Hade ni det bra i Stockholm? Gick du till de andra Zara?
Snart får ni åka till erat paradis!!!(stugan)och ha det mysigt.
Kramar i från Maria